Announcement

Collapse
No announcement yet.

Matches

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mackroscopik
    replied
    Missing Data

    I have the same problem as Leeb, except I didn't lose everything in my Origins pages. The data is now so skewed because of the missing data that before, most of my ancestral/haplo origins matches were from West African countries. Since I am of African descent and had done previous tests with other companies, I instantly recognized many of the African groups in the data. Now my top matches are Israel and Spain, which doesn't make much sense at all. I originate from groups such as the Balanta, Baiote, Beafada, Brame, Manjaco, Mansonca, Nalu, Papel, Wolof, Yoruba and Cabinda. These matches used to show in my Origins pages, but now since they are gone I am a Spanish Jew.

    I understand that you have a lot of emails to dig through, but would it be too much to ask for a free upgrade since I spent so much time emailing customer service and messing around with the website which is showing me incorrect results? The data displayed on the website is useless for me since the update.

    Leave a comment:


  • Leeb
    replied
    Issue resolved thanks to Efgen..thanks again.

    Leave a comment:


  • Leeb
    replied
    Originally posted by efgen View Post
    Looks like your issue was finally assigned to an engineer today. So I'll continue to keep an eye on it for updates.
    Thanks Elise,I appreciate this.

    Leave a comment:


  • efgen
    replied
    Hi Leeb,

    Sorry, I've been away for the last 10 days between a genealogy conference and a few personal days, and haven't been able to get onto the forum easily. Trying to catch up on things today and tomorrow, then I'll be traveling one more time through the weekend for another genealogy event. After that, I'm staying put for 6 weeks

    Looks like your issue was finally assigned to an engineer today. So I'll continue to keep an eye on it for updates. Sorry it's taking so long, all the issues have to get prioritized before they get assigned.

    Elise

    Leave a comment:


  • Leeb
    replied
    bump again as i still havent received a reply from customer services or a time frame to the solution of my problem.

    Nothing at all.

    28th April 2014,was when my matches and data disapeered...Its now 10th june and i still havent recieved a reply or time frame.

    Leave a comment:


  • Leeb
    replied
    Ill bump this again as i have tried contacting Efgen at Customer services without any reply in PM.

    Over 2 months of having my account totally screwed up,still no word from customer service just the standard reply BS...

    Everything is missing from my account [ All matches on everything) the only thing remaining is my Account number.

    Im so dissapointed with Familytreedna, i paid hard earned cash for a service that FTDNA hasnt provided..

    They gave me a "predicted" haplogroup which i thought was Cheap as i was tested for 67 markers which isnt cheap.

    Tested 2 different SNPS both negative at 37 dollars a pop.

    Had my Haplogroup changed and then had all my 12 matches disapeer..

    Dissapointed.

    Leave a comment:


  • Leeb
    replied
    Hi efgen!
    Thanks for the reply.
    Basically its like this, my whole page is blank as in all matches etc are missing.

    I had 30 matches at GD1 on 12 markers..which are now missing.
    I had data on Halplogroup origins,and Ancest origins etc.

    I have no data basically all the searches come up as No matches.

    Cheers Lee

    Leave a comment:


  • efgen
    replied
    Hi Leeb,

    Sorry about the delays. As you may have seen by some of my other posts, the Customer Support team is working through an extremely high volume of email, so responses are unfortunately quite delayed.

    I'm trying to look into this for you. Do you recall the name(s) of any of the matches that you had before? If so, can you send to me via private message here on the forum?

    Thanks!
    Elise

    Leave a comment:


  • Leeb
    replied
    bump*

    Leave a comment:


  • Leeb
    replied
    Hi guys!
    My problem still isnt fixed and i dont know what to do from here.

    Sent numerous emails to customer service without reply.

    Any forum moderators kind enough to look up my issue?

    Kit number:304155.

    Same issues as before,all matches missing,blank on haplogroup origins,and everything else is blank.

    Leave a comment:


  • Leeb
    replied
    Originally posted by JDP1144 View Post
    Scroll down and click on the blue box at the lower left and select English instead of Espa.
    Thanks!
    Just wish the other issues with my kit were solved as fast.

    Leave a comment:


  • JDP1144
    replied
    Spanish to English

    Scroll down and click on the blue box at the lower left and select English instead of Espa.

    Leave a comment:


  • Leeb
    replied
    Hi!
    I have Sent 3 mails to customer service without a reply and still having massive issues with my account and to top it all off the forum page is now in Spanish.

    When will this be fixed ,anyone?

    Leave a comment:


  • Leeb
    replied
    I should have tested with another company.

    Leave a comment:


  • westfamilytravel
    replied
    My page keeps showing up decoded in spanish...I think. Not sure what is going on.

    Leave a comment:

Working...
X