Announcement

Collapse
No announcement yet.

FTDNA Down again??????

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    i'm in on Safari.

    it works now on safari.

    Comment


    • #17
      It worked.

      Cleared out all of my cookies, cache, etc, (again).

      But I have to question why I have had to do this twice in the last two weeks. Is it my browser's inadequacy? I've never had this problem previously.

      Thank you for hanging in there, I know that you must be getting exhausted from dealing with this.

      Comment


      • #18
        Is there a problem with ftdna.com that I missed? It's all I use anymore and I have had no trouble.

        Originally posted by Rebekah Canada View Post
        Hi,

        I suggest not using the www.ftdna.com shortcut again. I know we love it, but I doubt it will be fixed anytime soon.

        Comment


        • #19
          Originally posted by Rebekah Canada View Post
          Hi,

          I suggest not using the www.ftdna.com shortcut again. I know we love it, but I doubt it will be fixed anytime soon.
          • Clear Cache
          • Clear Cookies
          • Clear Browsing History
          • Update Bookmarks to always use HTTPS links.


          <sigh>
          What have I missed now? So now I can't access the website at www.ftdna.com??? Perhaps an email would have been nice. Please tell me how to access my matches. I just tried tonight and got the untrusted message using safari. I am really starting to lose my cool with this!

          Comment


          • #20
            Not Working

            Keeps returning to enter kit and password page. USING A SAFARI BROWSER

            Comment


            • #21
              Hi,

              I have theories, but I am not positive. If anyone has it happen after clearing-all and going right to the main login page, I would love to get a screenshot of their browser settings pages.

              Originally posted by Zaru View Post
              ...
              But I have to question why I have had to do this twice in the last two weeks. Is it my browser's inadequacy? I've never had this problem previously....

              Comment


              • #22
                It's still working.

                Obviously a couple of others might be experiencing the same issue.

                I don't have an answer but the symptoms seem to be identical.

                Comment


                • #23
                  Originally posted by goldschlager View Post
                  Keeps returning to enter kit and password page. USING A SAFARI BROWSER
                  I can't get on the FTDNA site.My computer says that it can't connect to the real FTDNA site and is blocking me for security reasons.

                  Comment


                  • #24
                    Hi,

                    I suggest not using the www.ftdna.com shortcut again. I know we love it, but I doubt it will be fixed anytime soon.
                    • Clear Cache
                    • Clear Cookies
                    • Clear Browsing History
                    • Update Bookmarks to always use HTTPS links.
                    • Don't under use Safari, it and the site combined have speed issues --no we don't know why.
                    • Only use https://www.familytreedna.com/login.aspx to login.


                    <sigh>

                    Originally posted by 1798 View Post
                    I can't get on the FTDNA site.My computer says that it can't connect to the real FTDNA site and is blocking me for security reasons.

                    Comment


                    • #25
                      Cannot View Any Kits at ALL in GAP

                      Am getting exactly the same issue here. When I log in I get to Gap homepage but cannot access any kits at all.

                      When Kit number is clicked the Browser diverts to a Log in Screen again and again. The Home Page shows as Logged in however.

                      Am using Chrome. Lots of people are reporting this issue.

                      Comment

                      Working...
                      X