Announcement

Collapse
No announcement yet.

Connection with Geni has not worked since February

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Connection with Geni has not worked since February

    Hello!

    I was wondering what is the situation with connecting DNA results with Geni as it has not been working since February 12th. According to Geni the problem lies at the FTDNA end. Any estimates when the functionality will be fixed?

    Related Geni support post:

    https://help.geni.com/hc/en-us/commu...FTDNA-to-Geni-

  • #2
    Not being a Geni.com user myself, I was unaware that FTDNA and Geni had an agreement for transferring DNA results. It would be best to submit a Customer Support request to ask FTDNA about this situation, directly. You may or may not get any responses about this in the forums.

    Comment


    • #3
      Does not work for me either. Wanted to update DNA information on Geni, but whatever I do, it cannot do it.....

      Comment


      • #4
        There are lots of people waiting this. Its been down now around 6 weeks. You cannot get DNA haplogroup or DNA matches to Geni at all. This cant be just sw bug? Or then its real major one. Many wondering whats really going on...

        Comment


        • #5
          I would advise all those who have been waiting so long for this situation to improve, to register their dissatisfaction by submitting a Customer Support request using the link at the top right of these forum pages. The more who let FTDNA this issue is important to them will let them know to move it up in their "to-do" list to fix it. "The squeaky wheel gets the grease," and all that.
          Last edited by KATM; 26 March 2021, 08:05 PM.

          Comment


          • #6
            I send message to them and asked whats really going on...they really should tell people this and not let them wait this long.
            Last edited by Andy69; 27 March 2021, 11:39 AM.

            Comment


            • #7
              maybe this has something to do with with the new owner, FTDNA was sold in January....the connection has been now "broken" around 50 days.

              Comment


              • #8
                I think they are working on it. I've been able to recouple FTDNA to Geni, at least from the Geni side. They are now "awaiting DNA results". Not yet solved....

                Comment


                • #9
                  this is probably not real bug, but has something to do with new owner. Repair cant take this long time-

                  Comment

                  Working...
                  X