Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't add people to family tree, can't submit request for help

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    KATM
    mtDNA: K1a3 / YDNA: R-FGC46379

  • KATM
    replied
    Originally posted by OneidagalR View Post
    Something is going wrong with my tree. I find a name added to my tree I did not have there, My original name has been removed. This new name wife of my gr grandfather is wrong & I cant delete it. Its in blue & no way to edit it. Any suggestions? how to delete this person from my tree?
    I'm replying to this in the other thread where you posted about it.

    Leave a comment:

  • OneidagalR
    FTDNA Customer

  • OneidagalR
    replied
    how to delete person from tree?

    Something is going wrong with my tree. I find a name added to my tree I did not have there, My original name has been removed. This new name wife of my gr grandfather is wrong & I cant delete it. Its in blue & no way to edit it. Any suggestions? how to delete this person from my tree?

    Leave a comment:

  • JoMac53
    FTDNA Customer

  • Can't add people to family tree, can't submit request for help

    Edited to add this problem has been solved. My son had added tracking blocking software to my computer that I didn't know about. I just found it and turned it off and adding new people to my tree works instantly now.
    --------------------------------------

    I can't add any new people to any of the existing trees I manage under different kit #s, inclusing my own. When I've added the info and click submit it just hangs, spinning and spinning for hours. I tried to find the "Technial" section following the instructions, and only see "Questions" or "Submit a Request" so I tried that. It asks for a valid email address in red letters but there's box to enter one into, and the Submit button doesn't work without it. So hoping I can get help with this here. I'm using Win7 with Firefox 61.0 (64-bit). I don't think you really need a screen shot since it's not showing any kind of error code, just the usual spinning when FF is hung up. This has been going on for over 2 days now. Thank you.
    JoMac53
    FTDNA Customer
    Last edited by JoMac53; 28 June 2018, 08:40 AM. Reason: Problem solved
Working...
X