Announcement

Collapse
No announcement yet.

Batch Geno 2.0

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • AJRL
    replied
    I'm able to access the site now, but I'm still at 60 percent. I don't get why the analysis stage is checked off and the quality control stage says that it's underway. In any case, I don't have anything new.

    Leave a comment:


  • CAM
    replied
    I still show 80 % and have been for a while. I decided to click on setting at the top of the page and their it has a place to click on your map so this time it did work .
    I only could do the MTDNA and it shows K1b2b and it has Your Journey begins here
    under the mp" Introduction to Your Story" .
    I see nothing spectacular at this time.

    Cheryl

    Leave a comment:


  • AJRL
    replied
    Originally posted by CAM View Post
    No problems just loged into it.

    USA
    So then NatGeo just hates me, Vinnie, and JTR I guess . . . I still can't get a connection except for on my phone, but I think it's just showing me a cached version of the page.

    Leave a comment:


  • ajmr1a1
    replied
    Maybe the publication of the scientific paper is pushing back the release of the results.

    Does anyone know when and where the Genochip paper will be published?

    Leave a comment:


  • CAM
    replied
    No problems just loged into it.

    USA

    Leave a comment:


  • AJRL
    replied
    Originally posted by AlisonT View Post
    Hmm, I'm in Canada and the site seems to be working just fine for me.
    This site? Maybe NatGeo just hates the Amurricans right now (assuming that Vinnie and JTR are in the U.S. too).

    Leave a comment:


  • AlisonT
    replied
    Hmm, I'm in Canada and the site seems to be working just fine for me.

    Leave a comment:


  • AJRL
    replied
    Originally posted by vinnie View Post
    Looks like the site is down now. Anyone else having problems with it?
    Yes, and I hope that means that they're uploading un chingo de resultados. My sample has been stuck at 60 percent for a while. I'm in the U.S. by the way, but I assume it's down for everyone.

    Leave a comment:


  • vinnie
    replied
    Looks like the site is down now. Anyone else having problems with it?

    Leave a comment:


  • JTR
    replied
    Yeah, I think they are working on their website plus even if you ordered your kit prior to Oct. I think they only started mailing them out Oct. 1st.

    They probably have your kit but have not updated the website. My kit was moving along fine up till 60% and now it has been stuck there for 10 days. We should start to see some final results come Dec. 1st.

    Leave a comment:


  • AlisonT
    replied
    It's possible they have your kit, and they just haven't updated your status. For some reason mine jumped straight from 0%, not received, to 40%, DNA isolated. Still, if another week or so goes by and you've still got nothing, I'd contact them again.

    Leave a comment:


  • DeeTyler
    replied
    Originally posted by boutrosdu93 View Post
    mmm where do you live already? because 3 weeks it's beginning to be a bit long, but if you mean by "not received" my status is still a 0% even though they have received it.
    but i didn't do the mistake of using their envelopes instead I put their envelopes in a bigger one, copied the address on it and sent it via insured tracked mail (via la poste and usps)

    I live in New England. First Class mail is delivered in three to five days to that area, normally, and my husband said that he put 4 stamps on the envelope (so, I guess $1.80). It has NOT been returned for insufficient postage.

    And yes, my page STILL says below that the kit has not been received, and still shows at 0%. Hurricane Sandy might have delayed it for a few days, but not for this long.
    Last edited by DeeTyler; 19 November 2012, 10:51 AM.

    Leave a comment:


  • boutrosdu93
    replied
    mmm where do you live already? because 3 weeks it's beginning to be a bit long, but if you mean by "not received" my status is still a 0% even though they have received it.
    but i didn't do the mistake of using their envelopes instead I put their envelopes in a bigger one, copied the address on it and sent it via insured tracked mail (via la poste and usps)

    Leave a comment:


  • DeeTyler
    replied
    Originally posted by JTR View Post
    I ordered it on 10/12 and they received it on 10/26. So I would give it a little bit longer.
    I ordered my kit back on Sept 1. I received the kit in the 2nd or 3rd week of October, and mailed it back on or about 10/25. Hurricane Sandy hit on the east coast four days after that, I would suspect it would have gotten out in time.

    It's now 3-1/2 weeks since I've mailed the kit. Being that several here have mentioned that their kits were received a few days after they were sent, I am not sure what to think. When I phone they tell me to keep waiting. But how long should the wait be before it's considered "excessive" ?

    Leave a comment:


  • boutrosdu93
    replied
    ahhh there it is
    Delivered : November 16, 2012, 2:57 pm : HOUSTON, TX 77008
    Registered Mailâ„¢
    yesss

    Leave a comment:

Working...
X