Go Back   Family Tree DNA Forums > General Interest > The Genographic Project

The Genographic Project Do you have results from Genographic? Are you considering testing with them? This board is open to customers and visitors.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10th December 2012, 09:28 AM
jean b jean b is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3
Can you transfer/update old Genographic results to Geno 2.0?

I did the original Genographic test around 5 to 6 years ago. Can it be upgraded to Geno 2.0, or do you have to take another test?
Reply With Quote
  #2  
Old 10th December 2012, 10:29 AM
efgen efgen is offline
Webinar Coordinator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Florida
Posts: 2,298
Blog Entries: 1
You'll need to purchase a new test kit for Geno2.0.

At this time, they're not allowing orders using existing DNA swabs that are already stored at the lab. It's possible that they might allow this sometime next year, but there's no official decision on that yet.

Also, the test is completely different from the original Genographic tests, so you can't simply convert results from one to the other -- a new test has to be run regardless of whether they use a new swab or an old swab.

Elise

Last edited by efgen; 10th December 2012 at 10:31 AM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:49 AM.


Family Tree DNA - World Headquarters

1445 North Loop West, Suite 820
Houston, Texas 77008, USA

Phone: (713) 868-1438 | Fax: (832) 201-7147
Copyright 2001-2010 Genealogy by Genetics, Ltd.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.