Go Back   Family Tree DNA Forums > Family Tree DNA Communications > Features Requests & Bug Reports Area

Features Requests & Bug Reports Area This forum is for customers to talk about features they would like to see. It may also be used to report potential website issues and account bugs, though you may get faster service by sending those through the Open a Request feature found in the Customer Service link at the top of the forum page.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12th September 2017, 01:09 AM
Saskia Saskia is offline
FTDNA Customer
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 1
Pffff, not impressed by website so far

Hello,
Got my DNA results from Genographic this week and have uploaded them on FTDNA successfully. But then accessing the website has proved impossible. Have tried a dozen times and keep getting an error message. Have contacted customer service and they have replied but still haven't solved my problem. Anyone else with the same issues?
Kind regards,
Saskia
Reply With Quote
  #2  
Old 12th September 2017, 06:34 AM
Jim Barrett Jim Barrett is offline
FTDNA Customer
 
Join Date: Apr 2003
Location: Timpson, TX
Posts: 2,233
Which website are you having a problem with? Genographic or FTDNA? What error message are you receiving?
Reply With Quote
  #3  
Old 12th September 2017, 10:47 AM
Wheal Wheal is offline
FTDNA Customer
 
Join Date: Apr 2017
Location: Illinois
Posts: 39
Blog Entries: 2
Could be your browser

I normally use Firefox, and was having an issue with this forum having right alignment for margins. Changed to a different browser and everything is fine. The problem with this browser is that I get dumped about every 5 minutes or have error messages.
Reply With Quote
  #4  
Old 12th September 2017, 06:36 PM
travers travers is offline
FTDNA Customer
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 522
Quote:
Originally Posted by Wheal View Post
I normally use Firefox, and was having an issue with this forum having right alignment for margins. Changed to a different browser and everything is fine. The problem with this browser is that I get dumped about every 5 minutes or have error messages.
You probably had the language set to Hebrew in your forum settings if everything was aligned to the right. You can set the language at the bottom of the forum page, make sure it is set to English.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
website down msc_44 Grumbles & Gripes 5 1st July 2017 07:04 PM
Not hugely impressed Germanica Grumbles & Gripes 7 31st December 2014 06:43 PM
Impressed with Eastern European Breakdown suttonwho myOrigins Basics 17 28th December 2014 01:07 AM
Website down for 3rd day fisherc Announcements and New Features 7 1st June 2014 12:49 AM
If you need a website...I can help. melaniejk Group Administrators - Advanced Chat 6 19th February 2006 10:51 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:33 AM.


Family Tree DNA - World Headquarters

1445 North Loop West, Suite 820
Houston, Texas 77008, USA

Phone: (713) 868-1438 | Fax: (832) 201-7147
Copyright 2001-2010 Genealogy by Genetics, Ltd.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.